Kruidengeneeskunde

Praktische informatie

11 juli 2020

10:00 – 11:00 

Lezing

Door: Charlotte Koerni

Locatie

Koopmanshuis in Archeon

Kosten

12 euro p.p

”Kruidengeneeskunde door de eeuwen heen”

Leer over de genezende kracht van de natuur

Inhoud

Cursusleider Charlotte Koerni vertelt de deelnemers over de plaats van kruiden in de geneeskunde, en zal u alles leren over de genezende kracht van de natuur. De workshop is interactief en u gaat kijken naar, ruiken aan en gaat zelf ook iets maken met de geneeskrachtige planten dat u mee naar huis kunt nemen.

Het maximum aantal deelnemers is ivm de 1,5 meter maatregelen beperkt tot 12 personen. Bij meer inschrijvingen komt u op een wachtlijst. Bij voldoende inschrijvingen op de wachtlijst zal er een extra datum voor de workshop worden ingepland.

 

Over de spreker

Charlotte Koerni is autodidact kruidendeskundige en als archeotolk werkzaam als apotheker in het chirurgijnshuis. Ze heeft jarenlang les gegeven op diverse volksuniversiteiten, lezingen verzorgd, en een cursus kruidengeneeskunde samengesteld en onderwezen. Tevens heeft zij een brede kennis over de vroege en late middeleeuwen en dan met name over de geneeskunde in deze periode.

Kosten

De workshop kost 12 euro per persoon, inclusief lesmateriaal. Na uw aanmelding krijgt u bericht van de VVvA over de betaling.

Bestel tickets (Gratis)

Ga via de onderstaande knop naar de ticketpagina om tickets te bestellen voor dit evenement