Praktische informatie

12 november

10.00 – 13.00 uur

Spreker

Charlotte Koerni

Locatie

Archeon (Koopmanshuis)

€12,00 p.p

Incl. Lesmateriaal & thee/koffie

“Kruidengeneeskunde door de eeuwen heen”

Deze workshop zal plaatsvinden op zaterdag 13 juni en zaterdag 12 november in de keuken van het Koopmanshuis in Archeon en zal gegeven worden door kruidendeskundige Charlotte Koerni.

Inhoud van de Workshop

Cursusleider Charlotte Koerni vertelt de deelnemers over de plaats van kruiden in de geneeskunde, en zal u alles leren over de genezende kracht van de natuur. De workshop is interactief en u gaat kijken naar, ruiken aan en gaat zelf ook iets maken met de geneeskrachtige planten dat u mee naar huis kunt nemen. 

Het maximum aantal deelnemers is 12. Bij meer inschrijvingen komt u op een wachtlijst. Bij voldoende inschrijvingen op de wachtlijst zal er een extra datum voor de workshop worden ingepland.

De workshop kost 12 euro per persoon, inclusief lesmateriaal en een kopje koffie of thee. Na aanmelding via de link onderaan deze pagina krijgt u bericht van de VVvA over de betaling.

Over de spreker

Charlotte Koerni is autodidact kruidendeskundige en als archeotolk werkzaam als apotheker in het chirurgijnshuis. Ze heeft jarenlang les gegeven op diverse volksuniversiteiten, lezingen verzorgd, en een cursus kruidengeneeskunde samengesteld en onderwezen. Tevens heeft zij een brede kennis over de vroege en late middeleeuwen en dan met name over de geneeskunde in deze periode.

Bestel tickets

Ga via de onderstaande knop naar de ticketpagina om tickets te bestellen voor dit evenement