Praktische informatie

25 oktober 2019

20:00 – 22:30  (inloop 19.30)

Lezing

Door: TV kok Pierre Wind

Locatie

in Archeon

€ 15 euro p.p

Leden € 15,00 p.p | Niet leden € 25,00 p.p

 

koken door de eeuwen heen

  culinaire vertellingen met topkok Pierre Wind

Over de lezing

Pierre Wind, de bekende TV kok, welke ook jaarlijks het culinaire weekend in Archeon verzorgt, houdt een unieke lezing over culinaire wetenswaardigheden en vertellingen uit de oudheid. Pierre leeft voor eten en drinken en weet zijn passie op onnavolgbare wijze aan zijn publiek te brengen. In Lezingenland is Pierre een graag geziene gast. Vanwege zijn expertise en innovatieve kijk op serieuze onderwerpen. Pierre houdt van dynamiek en vindt entertainment kikkuh om te doen, maar hij heeft ook een hele serieuze kant. Pierre’s grootste passie is eten in al zijn facetten. Vanavond duikt Pierre in de geschiedenis van eten en drinken.

Over de lezing

In de twee pauzes zullen ook enkele historische hapjes uitgedeeld worden.
MELD JE TIJDIG AAN, WANT VOL = VOL!

Tijden en Aanmelden

• Vrijdagavond 25 oktober: 20.00 – 22.30 uur (inloop 19.30 uur)
• Maximum aantal deelnemers 125
• Speciaal voor de VVvA leden/Archeon medewerkers: € 15 per persoon, incl. koffie of thee bij binnenkomst en tijdens de lezing historische hapjes.
• Kosten voor niet-leden & introducé’s : € 25,00 per persoon, incl. koffie of thee bij binnenkomst en tijdens de lezing historische hapjes.
• Consumpties in de pauzes en na de lezing zijn voor eigen rekening.
• Speciaal aanbod: Indien je je meteen ook aanmeldt als nieuw lid betaalt je slechts 37,50 p.p. en heb je toegang en ben je meteen tot eind 2020 lid. (lidmaatschap normaal 25 euro per jaar). Als lid heb je vele extra voordelen (lees meer) .

Bestel tickets 

Ga via de onderstaande knop naar de ticketpagina om tickets te bestellen voor dit evenement