Erfgoed, de kracht van de combinatie

Lezingen
 Aanmelding gesloten
 
21
Datum: 5 april 2017 20:00 - 22:00

Locatie: Archeologiehuis in Archeon

Lezing op woensdag 5 april 2017 in het Archeologiehuis. Aanvang: 20:00 uur, zaal open: 19:30 uur

Museumpark Archeon en de Ver. Vrienden van Archeon nodigen u uit voor de lezing van Ariela Netiv, directeur Erfgoed Leiden en Omstreken

 

ERFGOED: DE KRACHT VAN DE COMBINATIE

In deze voordracht worden projecten behandeld die er voor zorgen dat de collectie en kennis van Erfgoed Leiden en Omstreken (ELO) zowel binnen als buiten onze muren gebruikt worden. En hoe ELO daarvoor combinaties maakt tussen collecties, instellingen, vrijwilligers en disciplines als schilderkunst, stedelijk beheer, toneel, koken, enzovoorts. [ik begrijp niet hoe ELO werkt]
Wat werkte en wat hebben we geleerd?

 

OVER DE SPREKER.
Ariela Netiv is directeur van Erfgoed Leiden en Omstreken, een instelling die kennis en collecties bruikbaar maakt voor iedereen vanuit de overtuiging dat dat erfgoed bijdraagt aan de kwaliteit en identiteit van de moderne leefomgeving. Zij heeft middeleeuwse geschiedenis gestudeerd in Leiden en een opleiding tot archivaris gevolgd aan de Rijksarchiefschool. Naast haar werk heeft zij zich altijd met cultuur en (immaterieel) erfgoed beziggehouden: variërend van het een lidmaatschap van de Raad voor Cultuur tot het bestuurslidmaatschap van de 3 Oktober Vereniging.

 

De toegang tot de lezingen van de V.V.v.A is gratis, voor consumpties wordt een kleine vergoeding gevraagd.
Aanmelden graag voor 2 april via de de AANMELDEN button bovenaan.

 

Email
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Alle datums


  • 5 april 2017 20:00 - 22:00

Powered by iCagenda

Hoe in te loggen op website?

Nadat u lid bent geworden, ontvangt u uw lidcode.     U kunt zich dan hierboven registreren. U kiest zelf een gebruikersnaam en wachtwoord. (s.v.p. zelf onthouden). Die heeft u nodig om in te loggen in het ledengedeelte.

Ja, ik wil lid worden van VVvA!

Lijkt het je leuk om ook wat te betekenen voor het Archeon en wil je lid en evt. ook vrijwilliger worden van VVvA, vul dan dit FORMULIER in.

Prehistorie Archeon  (11).jpg
Romeinen Archeon (4).jpg