Praktische informatie

Datum

Workshop

Locatie

Kosten p.p

€ 0

Vooraankondiging: workshop Kruidenkunde

Inhoud

Save the date!

Dit betreft een vooraankondiging van de workshop op 3 november. Op korte termijn zal meer informatie beschikbaar komen en kun je jouw deelname boeken.

Over de Spreker

Vooraankondiging: workshop Kruidenkunde

Verzorgd door Charlotte Koerni-Lagendijk, medewerkster bij museumpark Archeon.

Ik heb van jongs af aan al interesse in bloemen en planten en ben ook al vroeg begonnen met me te verdiepen in het gebruik van kruiden. Ik hou erg van lekker eten en van pure smaken. Ik maak veel zelf zoals jam, sap, chutney, zoetzuur, brood, koek, etc.

Vanaf 2004 ben ik hier actief mee bezig. Ik verzorg lezingen, workshops en lessen over kruiden en over inmaken. Dit is bestemd voor groepen op scholen, op Volksuniversiteiten en in de privé sfeer. Bijvoorbeeld als afsluiting van een jaarvergadering of tijdens een feestelijke dag voor vrijwilligers.
Momenteel geef ik voornamelijk les op diverse Volksuniversiteiten in Zuid – en Noord Holland.
Gouda, Woerden, Alphen aan den Rijn, Santpoort, Westland, Leiden, Teylingen en Vlaardingen. De cursus kruidenleer en de korte cursus inmaken zijn door mij zelf geschreven.

Verder vertel ik graag over mijn andere passie, geschiedenis. Daar kan ik mijn talent als verteller weer goed gebruiken. Een presentatie over de Saksen uit de 8ste eeuw of over het dagelijkse leven uit de 14de eeuw.
http://sweordweras.net/

Spreker

Tickets bestellen

Klik hier voor tickets

Kosten

€ 0

Datum

Tijd

Locatie