Aanmelden als vrijwilliger

Vanaf 16 jaar kun je je aanmelden als vrijwilliger. De vrijwilligers in Archeon worden via de vereniging VVvA ingezet in het park en de gehele coördinatie ervan loopt via de vrijwilligers-coördinatoren i.s.m. de coördinator bij Archeon.

Vrijwilligers zijn meteen ook B-lid van VVvA en betalen een vergoeding voor begeleiding en administratie van 12,50 euro per jaar.

 

Het AANMELDINGSFORMULIER voor vrijwilligers in Archeon staat hier rechts en kun je online invullen.

De aanmelder stemt ermee in dat de vereniging de door hem/haar verstrekte gegevens registreert. Op die registratie is het privacy-beleid van toepassing dat gepubliceerd staat op de homepage van de VVvA website.

 

Vrijwilligersgildes VVvA

Er zijn vele soorten vrijwilligers. Laat ons weten wat je als vrijwilliger wilt gaan doen en hoe vaak je inzetbaar bent voor het park. Archeon is het hele jaar geopend.

Als je eenmaal vrijwilliger bent krijg je een unieke inlogcode om te kunnen inloggen bij de speciale VVvA planningskalender voor vrijwilligers. Daar staan de opdrachten vermeld en kun je je beschikbaarheid aangeven.

Nadat je bent aangemeld als lid en je de contributie betaald hebt, kun je je opgeven als vrijwilliger met dit aanmeldformulier of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op de pagina Vrijwilligers lees je welke groepen vrijwilligers er allemaal zijn en kun je een keuze maken.

 

De vrijwilligers van VVvA dragen het archeologische museumpark Archeon vanwege zijn unieke opzet een warm hart toe.

Meld je aan als vrijwilliger in Archeon

Lijkt het je leuk om ook wat te betekenen voor het Archeon en wil je vrijwilliger worden van VVvA, vul dan online het FORMULIER in.

Inloggen vrijwilligers VVvA