Aanmeldformulier

Aanmeldingsformulier voor vrijwilligers in Archeon

Aanmeldformulier

Aanmeldingsformulier voor vrijwilligers in Archeon

We zijn blij dat u belangstelling heeft om als vrijwilliger aan de slag te gaan bij het Archeon. Voor de aanmelding dient u het aanmeldingsformulier zo volledig mogelijk in te vullen. Nieuwe vrijwilligers worden door de commissie vrijwilligers uitgenodigd voor een kennismaking- en intakegesprek.

Met uw contributie en andere giften maakt u het mogelijk om nieuwe projecten te bouwen. Maar er is meer: U kunt mee op excursies naar andere archeologisch interessante plaatsen in binnen- en buitenland. U ontvangt ook veel korting op de toegang tot Archeon en heeft recht op twee Vriendendagen in het park. U ontvangt jaarlijks 4x digitaal het Vriendennieuws. Verder organiseert VVvA jaarlijks vele lezingen. Als vriend bent u dus altijd goed geïnformeerd over de laatste nieuwtjes. Uiteraard zouden wij het ook fijn vinden als u ook vrijwilliger wordt bij ons.

Ook nieuwe vrijwilligers dienen meteen na goedkeuring lid te worden van de vereniging en betalen een bescheiden jaarlijkse vergoeding voor de begeleiding en administratie van het vrijwilligerswerk. De jaarlijkse vergoeding bedraagt 13,75 euro per jaar en dan heb je geen stemrecht op de ALV. Wil je vrijwilliger zijn én stemrecht hebben, dan betaal je 27,50 euro per jaar. (vanaf 25 jaar).

 

N.B. voor de Zwammerdamgroep worden voorlopig geen vrijwilligers meer aangenomen.

Ik zou graag werkzaamheden willen uitvoeren in het tijdvak:

Soort werkzaamheden

Ik ben beschikbaar op de volgende dag(en)

9 + 9 =

*Hierbij meld ik mij aan bij VVvA voor vrijwilligerswerk in Archeon (vanaf 16 jaar). De aanmelder stemt ermee in dat de vereniging de door hem/haar verstrekte gegevens registreert. Op die registratie is het privacy-beleid van toepassing dat gepubliceerd staat op de VVvA website.