Agenda

Activiteiten overzicht

Aankomende evenementen 2021 

 

Corona Maatregelen

Helaas hebben wij vanwege de aanhoudende corona maatregelen, Archeon is nog altijd gesloten, moeten besluiten om de (speed-)lezingen welke in mei in het museumpark zelf zouden plaatsvinden allemaal te verplaatsen naar een nader te bepalen datum. Hou daarom de website en de VVvA nieuwsbrieven in de gaten.

Onze lezingen zullen tot nader order enkel DIGITAAL te volgen zijn. Lees bij de betreffende activiteiten hoe dat kan en volg de VVvA nieuwsbrieven. Het Corona virus heeft het hele land, de hele wereld, in zijn greep. De overheid heeft begrijpelijk een reeks maatregelen genomen om de verspreiding van het virus te kunnen reguleren. Stoppen zal niet gaan, maar het beheersbaar houden is de inzet van de regering en ook van onze vereniging. VVvA volgt samen met Archeon de maatregelen van de overheid en dat heeft tot gevolg dat het aantal deelnemers bij bijeenkomsten lager is en er andere voorzorgsmaatregelen zijn getroffen.

Je kunt er ook voor kiezen om de lezing te volgen via TEAMS van Microsoft, het gratis en veilige software programma wat je makkelijk zo op je computer kunt zetten; download dan hier de software: https://www.microsoft.com/nl-nl/microsoft-teams/download-app.