Nieuws

Leuk interview met John de Vries over het Romeins fort in Zwammerdam

Leuk interview met John de Vries over het Romeins fort in Zwammerdam

Op 6 april jl. is Leo van Sister na 10 jaar voorzitter te zijn geweest bij VVvA teruggetreden uit het bestuur en heeft het voorzitterschap overgedragen aan Bert Huisman.

Leo werd uitvoerig bedankt voor zijn grote inzet door o.a. wethouder Anouk Noordermeer, directeur Jack Veldman en oud voorzitter Tiny Brouwers en ontving het erelidmaatschap van de vereniging. Een zeer speciale Romeinse ceremonie uitgevoerd door Legio II Augusta bracht hem de hoogste Romeinse burger onderscheiding.

Nigrum Pullum gids John de Vries in een radio interview over het Romeinse fort aan de Nedergermaanse Limes in Zwammerdam van 85 x 140 meter en de vondst ervan.

Klik hier voor het interview: https://bit.ly/3I6WQGH

Meer nieuwsartikelen

Bert Huisman neemt voorzitterschap over van Leo van Sister

Bert Huisman neemt voorzitterschap over van Leo van Sister

Op 6 april heeft Bert Huisman de VvvA voorzittershamer overgenomen van Leo van Sister.

Op 6 april jl. is Leo van Sister na 10 jaar voorzitter te zijn geweest bij VVvA teruggetreden uit het bestuur en heeft het voorzitterschap overgedragen aan Bert Huisman. Leo werd uitvoerig bedankt voor zijn grote inzet door o.a. wethouder Anouk Noordermeer, directeur Jack Veldman en oud voorzitter Tiny Brouwers en ontving het erelidmaatschap van de vereniging.

Lees meer
Limes winterkalender is uit

Limes winterkalender is uit

De wintereditie van de Limes evenementenkalender is af! Op de kalender zie je de Limes bezoeklocaties in Zuid-Holland en de diverse leuke activiteiten, lezingen en rondleidingen

Lees meer