Banen- en vrijwilligers markt

Praktische informatie

Datum

Banen- en vrijwilligers markt

Locatie

Kosten p.p

Banen- en vrijwilligersmarkt in Archeon – 17 februari

Inhoud

Jaarlijks zoekt Museumpark Archeon medewerkers en vrijwilligers voor het nieuwe seizoen. Naast de ambachten, jagers en verzamelaars, boogschutters, minderbroeders, Romeinse inwoners, legionairs en de gladiatoren zoekt Museumpark Archeon ook nieuwe medewerkers en vrijwilligers voor de horeca, museumwinkel, museum entree, het Romeins Museum, en voor op het kantoor.

Bij Archeon mag iedereen zichzelf zijn. Onze verschillen maken ons sterker en dragen bij aan de kracht van ons team. Wij zijn nieuwsgierig naar nieuwe talenten en hoe jij het verschil kan maken voor ons museum. Zoek jij een bijbaan voor naast je studie? Of ben je op zoek naar een plek waar je juist tijdens schooluren kan werken? Bij Archeon zijn veel mogelijkheden! Samen met jou kijken we naar je beschikbaarheid.

In de Romeinse Herberg staan de verschillende afdelingen opgesteld zodat de kandidaten een indruk kunnen verkrijgen van de verschillende afdelingen op Museumpark Archeon.

Over de Spreker

Banen- en vrijwilligersmarkt in Archeon – 17 februari

Zaterdag 17 februari van 11.00 – 15.00 uur organiseert Museumpark Archeon een banen- en vrijwilligersmarkt in de Romeinse Herberg.

Jaarlijks zoekt Museumpark Archeon medewerkers en vrijwilligers voor het nieuwe seizoen.
Ook VvvA is uiteraard aanwezig om nieuwe vrijwilligers te werven voor Archeon. Olga Kat is daar aanwezig en het zou leuk zijn als ook enkele vrijwilligers in hun kledij daar ook een tijdje komen helpen om geïnteresseerden te informeren en in te schrijven.

Kom je ook helpen? Stuur een mailtje naar vrijwilligers@vrienden.archeon.nl

Spreker

Tickets bestellen

Klik hier voor tickets

Kosten

Datum

Tijd

Locatie