Praktische informatie

Lezing


Locatie

Kosten p.p

Philip Aswind van der Zee, verhalenverteller vertelt een Avondvullend Verhaal.

Inhoud

Het vermaak van de mensen, vanaf de prehistorie tot de boekdrukkunst, is luisteren naar verhalen. Archeon is daarom het ideale decor voor het vertellen van een mooi historisch verhaal. Deze avond gaan we terug naar het ontstaan van de mythe van Koning Arthur.

De rijkdom van Romeins-Griekse mythen, Germaanse en Keltische legendes en Bijbelse verhalen komen bijeen in de smeltkroes van Koning Arthur. Een stukje klassieke vertelkunst.

Kom ook, het belooft een leuke en gezellige avond te worden en vast ook wel een beetje leerzaam want zo zijn verhalen bedoeld. Als het lekker weer is houden we de vertelling op het park, anders is het in het Archeologiehuis Zuid-Holland

Over de Spreker

Philip Aswind van der Zee, verhalenverteller vertelt een Avondvullend Verhaal.

Philip Aswind van der Zee is de verteller in Archeon van het eerste uur. Philip heeft jarenlang de rol vertolkt van prehistorisch sjamaan en vertelt al sinds het eerste jaar van Archeon een scheppingsmythe als onderdeel van het ‘inwijdingsritueel’. Sommige verhalen van Philip hebben meer diepgang dan waar de bezoekers van het park doorgaans tijd voor hebben. Het is daarom leuk om Philip eens de kans te geven om een lang verhaal te vertellen voor een meer volwassen publiek.

Theresia van der Zee begeleidt de verhalen op Keltische en Gotische harp.

Spreker

Tickets bestellen

Klik hier voor tickets

Kosten

Datum

Tijd

Locatie