Nieuws

Speciale lezing van historicus Maarten van Rossem bij VVvA

Speciale lezing van historicus Maarten van Rossem bij VVvA

Op 6 april jl. is Leo van Sister na 10 jaar voorzitter te zijn geweest bij VVvA teruggetreden uit het bestuur en heeft het voorzitterschap overgedragen aan Bert Huisman.

Leo werd uitvoerig bedankt voor zijn grote inzet door o.a. wethouder Anouk Noordermeer, directeur Jack Veldman en oud voorzitter Tiny Brouwers en ontving het erelidmaatschap van de vereniging. Een zeer speciale Romeinse ceremonie uitgevoerd door Legio II Augusta bracht hem de hoogste Romeinse burger onderscheiding.

In het kader van het vertrek van onze voorzitter Leo van Sister spreekt historicus Maarten van Rossem op maandag 6 mei bij de Vrienden van Archeon

Maarten van Rossem is een alom bekende Nederlandse historicus, amerikanist, presentator, schrijver en emeritus hoogleraar. Zijn lezingen, vertellingen en podcast worden hogelijk gewaardeerd evenals zijn voorzitterschap bij de Slimste Mens.

Inloop 19.00 uur, Aanvang lezing 19.30 uur en einde 22.00 uur in museumpark Archeon. Informatie en kaartverkoop via: Lezing historicus Maarten van Rossem bij de Vrienden van Archeon – Vrienden van Archeon (vrienden-archeon.nl)

Meer nieuwsartikelen

Bert Huisman neemt voorzitterschap over van Leo van Sister

Bert Huisman neemt voorzitterschap over van Leo van Sister

Op 6 april heeft Bert Huisman de VvvA voorzittershamer overgenomen van Leo van Sister.

Op 6 april jl. is Leo van Sister na 10 jaar voorzitter te zijn geweest bij VVvA teruggetreden uit het bestuur en heeft het voorzitterschap overgedragen aan Bert Huisman. Leo werd uitvoerig bedankt voor zijn grote inzet door o.a. wethouder Anouk Noordermeer, directeur Jack Veldman en oud voorzitter Tiny Brouwers en ontving het erelidmaatschap van de vereniging.

Lees meer
Limes winterkalender is uit

Limes winterkalender is uit

De wintereditie van de Limes evenementenkalender is af! Op de kalender zie je de Limes bezoeklocaties in Zuid-Holland en de diverse leuke activiteiten, lezingen en rondleidingen

Lees meer