buitenlandreis voor leden

Praktische informatie

Datum

buitenlandreis voor leden

Locatie

Kosten p.p

€ 1800

VVvA archeologie groepsreis naar Zuid-Engeland

Inhoud

De inschrijving voor deze unieke reis was geopend tussen begin januari en eind maart; intussen kunnen enkel nog aanmeldingen verwerkt worden van leden die wel overdag en in de avond met de groep mee willen, maar bereid zijn om in een ander hotel te slapen in dezelfde plaatsen aangezien de reeds geboekte hotels vol zitten.

Mocht je nog interesse hebben om mee te gaan, mail dan naar secretaris@vrienden-archeon.nl

Over de Spreker

VVvA archeologie groepsreis naar Zuid-Engeland

VVvA organiseert jaarlijks een buitenlandse reis naar archeologische bezienswaardigheden. De reis wordt georganiseerd en begeleid door Armand Simonis en Leo van Sister. Dit jaar voert de reis ons naar schitterende archeologische en historische bezienswaardigheden in Zuid-Engeland en daar is behoorlijk veel te zien. Het betreft een 8-daagse reis waarbij de groep vanuit drie hotels als groep vertrekt.

De hotels zijn gelegen in Chichester, Bath en een voorstad van Londen. In Londen zal o.a. een historische wandelroute gelopen worden en het unieke Britisch Museum bezocht worden.

De kosten worden omgeslagen per deelnemer en worden voor deze reis geschat op ca 1.700-1.800 euro p.p. inclusief reiskosten, kanaaltunnel, hotels en maaltijden.

Spreker

Tickets bestellen

Klik hier voor tickets

Kosten

€ 1800

Datum

Tijd

Locatie